ITFST meremeeste fotovõistlus “Life at Sea 2023”.

Meil on hea meel teile teatada, et eile, meremeeste päeval, algas 4. ITFST meremeeste fotovõistlus “Life at Sea 2023”.

Alates 2020. aasta meeskonnavahetuse kriisist on sellel konkursil kogutud meremeeste fotosid ja kommentaare, mis dokumenteerivad tänapäeva mereelu selle kõigis tõusude ja mõõnadega.

Sellest algatusest on saanud suur projekt, mille eesmärk on tõsta teadlikkust meremeeste kriitilisest, kuid sageli nähtamatust rollist ülemaailmses tarneahelas. Meil on märkimisväärset edu galeriide, muuseumide ja rahvusvaheliste organisatsioonidega sidemete loomisel, näituste korraldamisel  üle maailma; on väga oluline, et teie liikmete vaated oleksid kogumikus kaasatud.

Meil on juba ainulaadne umbes 4000 pildist koosnev arhiiv, kuid vajame teie toetust tagamaks, et esindame tõeliselt meremeeste suurt mitmekesisust. Kui teie liikmed konkursist ei tea, siis ei jää  nad ilma mitte ainult võimalusest võita rahalisi auhindu (1000 £ esimene auhind, 750 £ teine auhind, 500 £ kolmas auhind), vaid ka nende nägusid ei ole näha.

Palun aidake meil edendada laialdast osalust, postitades uuesti meie sotsiaalmeedia postitused ja suunates oma meremehed meie veebisaidile, kus nad saavad konkursile oma fotosid esitada:

https://www.seafarerstrust.org/what-we-do/photo-competition-2023

Võitjad kuulutatakse välja ülemaailmsel merepäeval, 28. septembril 2023.

Suur tänu toetuse eest!

Katie Higginbottom ITF Seafarers’ Trusti juht