Aasta mereharija tiitel läks mereakadeemia õppejõule Tarmo Postile

Tarmo Post - Head of Association Of Estonian Engine Officers - Eesti  Laevamehaanikute Liit | LinkedIn

Rahvusvahelise Mereorganisatsiooni IMO 2011. aastal algatatud ülemaailmsel meremeestel päeval 25. juunil omistavad Eesti meremehi ühendavad organisatsioonid aasta mereharija tiitlit. Tänavune aasta mereharija on Eesti Mereakadeemia laevanduskeskuse õppejõud ja Bore Ltd vanemmehaanik Tarmo Post.

Post on tunnustatud ja innustav õppejõud ning pühendunud tulevaste laevamehaanikute harimisele. Noorusele vaatamata on ta juba kuus aastat tegev Laevamehaanikute Liidu juhatuses ning alates sellest aastast ka selle juht. Tema kutsumus on ka meremehe põneva elukutse tutvustamine kooliõpilastele.

Tunnustus ja 1000 euro suurune preemia antakse Postile üle teisipäeval Viimsi Rannarahva Muuseumis.

Aasta mereharija tiitlit antakse välja juba 12. aastat järjest ning see omistatakse Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühingu, Eesti Laevajuhtide Liidu, Eesti Laevamehaanikute Liidu ja Eesti Kaptenite Klubi juhatuste ühise konsensusliku otsuse alusel merehariduse valdkonnas pühendumusega tööd teinud ja meremeeskonna tunnustuse ära teeninud inimesele.

Postimees 28.06.2022