Meremees tunnistab end süüdi pussitamises MSC Ravenna pardal.

MSC Ravenna meeskonnaliige tunnistas end süüdi 2020. aastal Vaiksel ookeanil viibides meeskonnakaaslase pussitamises ja tapmises. Rünnaku tunnistajad teatasid, et vahetult enne intsidenti tekkis neil kahel mehel vaidlus meeskonnavahetuse üle.

Prokurörid väidavad, et Filipiinide kodanik Michael Monegro (43) ründas oma ülemust kahe noaga 20. septembril 2020, kui Ravenna asus Lõuna-California rannikust umbes 80 nm. Ohver, pootsman  Manolito Santillan, suri laeva pardal saadud noahaavadesse. Teised meeskonnaliikmed, sealhulgas kapten ja peainsener, nägid rünnakut pealt.
Prokuröride sõnul tunnistas Monegro end süüdi ühes süüdistuses “laeval viibiva isiku suhtes vägivallaakti toimepanemises, mis võib ohustada laeva ohutut meresõitu”, mille eest võib määrata kuni eluaegse vanglakaristuse ja rahatrahvi. kuni 250 000 dollarit, millele lisandub tagastamine. Karistus on määratud 12. septembrile.