Bahri kinnitas, et Hollandi tankerintsidendis hukkus meremees.

 

Saudi Araabia riiklik laevakompanii Bahri kinnitas ühe meeskonnaliikme surma ja teise tõsise vigastuse keemiatankeril NCC SAFA pardal toimunud intsidendis.

Peter Shaw-Smith | 25. aprill 2022

Juhtum leidis aset kolmapäeva õhtul, kui alus oli Hollandis Amsterdami ankrukohas. Surma põhjust ei selgitatud, välja arvatud asjaolu, et kaks inimest olid “kokku kukkunud … rutiinsete ülesannete täitmisel ühes laeva lastipaagis …”. Selle kohta, kas laeval toimus sel ajal plahvatus või mitte, on ilmunud vastuolulisi uudiseid.
Bahri ütles avalduses, et kaks isikut said pardal esmaabi. Hollandi rannavalve toimetas ühe meeskonnaliikme lennukiga haiglasse, pardal viibinud meditsiinimeeskond kuulutas teise inimese surnuks. «Kinnitame sügava kahetsusega kolleegi kaotust. See on Bahri jaoks väga kurb päev ja kõik ettevõtte liikmed tunnevad seda teravalt,” ütles Bahri reedel.
Uus tegevjuht Ahmed Al Subaie ütles oma  avalduses et töötame perekondade teavitamise nimel ja on alustanud juhtunu uurimist. “Meie prioriteediks on haiglas viibiva isiku, hukkunu pere ja ülejäänud NCC SAFA meeskonna toetamine”.