EMSA juhatuse avalik pöördumine seoses olukorraga Ukrainas

Avalik pöördumine

Koos oma katusorganisatsioonidega, üleeuroopalise Euroopa Transporditöötajate Föderatsiooniga ja ülemaailmse Rahvusvahelise Transporditöötajate Föderatsiooniga, mõistame hukka Venemaa sõjategevuse Ukrainas, taotleme selle kohest peatamist ja võõrvägede kohest lahkumist Ukraina territooriumilt.
Oleme solidaarsed ukraina rahvaga ja nõuame rahvusvaheliste inimõiguste järgimist ning relvadeta diplomaatia juurde tagasipöördumist ennekõike Vene Föderatsiooni juhtkonnalt.
EMSA esimees Jüri Lember: „Mõistame ukraina meremeeskonna ja kõigi transporditöötajate keerulist olukorda ja oleme omalt poolt valmis igal moel, mis meile jõukohane, Teid aitama. Meie kontaktid on leitavad kodulehelt www.emsa.ee.“
28.02.2022 EMSA erakorraline juhatus otsustas toetada rahaliselt MTÜ-d Ukraina Kultruurikeskus.

Täiendav info : tel. 5012507, e-post info@emsa.ee