ITF-i esimene fotovõistlus on välja kuulutatud.

Võistluse eesmärk on tutvustada miljonite transporditöötajate väljakutseid ja tohutult rasket tööd kogu maailmas kõigis sektorites, tööstusharudes ja tarneahelates.

Olenemata sellest, kas olete rongisaatja, meremees, bussijuht, pagasikäitleja või dokker – me tahame näha fotosid sellest, mida transpordis töötamine teie jaoks tähendab.

Transporditöötajaks olemine pole lihtne. See tähendab töötamist erinevas graafikus, eemal lähedastest ja sõpradest. Soovime näidata nii transporditöötajaks olemise kõrgeid kui ka madalaid külgi. Alates meeskonnatöö rõõmudest kuni liikvel olles üksi olemise väljakutseteni.

Konkursil osalemine on tasuta ja avatud kõigile teenindavatele transporditöötajatele mis tahes riigist, kes on vähemalt 18-aastased.

Võistlustööde esitamine lõpeb 30. aprillil 2022 kell 12.00 Kesk-Euroopa aja järgi, seega julgustame kõiki oma tööde peale mõtlema juba praegu.

Lõpuks autasustatakse kõige silmatorkavamat ja huvitavamat fotot 2000 naelase rahalise auhinna ja ITF-i fotograafiaauhinna esimese võitja tiitliga.